Gratis online medisch congres met thema ‘Hart voor de vrouw’

Print
Gratis online medisch congres met thema ‘Hart voor de vrouw’

Het laatste congres van het hart- en vaat onderzoekfonds in Maastricht. Afbeelding: Hart- en vaat Onderzoekfonds

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp / Vijlen / Lemiers / Vaals -

Het eerste digitale hart- en vaatcafé dat deze maand werd gehouden, was zo’n succes dat ook het jaarlijkse congres voor patiënten en donateurs op zaterdag 6 juni nu vanuit de huiskamer is bij te wonen. Het thema is ‘Hart voor de vrouw’.

Het eerstvolgende RESCAR-congres (Research Cardiology) met diverse presentaties zou plaatsvinden in gemeenschapshuis Oos Heim in Margraten, maar kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus niet doorgaan. Het congres wordt online gehouden. Aan het eerste digitale hart- en vaatcafé, dat normaal gesproken wordt gehouden in café De Vreede aan de Maastrichtse Markt, namen meer dan honderd mensen deel.

Aanmelden

Het congres is van 10.00 tot 11.30 uur en gratis bij te wonen, ook voor mensen die nog geen donateur zijn van het Hart- en Vaat Onderzoekfonds Limburg. Aanmelden is noodzakelijk en kan per mail: m.kooman@hfl.nl of deze link.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →