Zwembad Meerssen 27 juni weer open voor leden

Print
Zwembad Meerssen 27 juni weer open voor leden

Het zwembad in Meerssen gaat weer open. Afbeelding: Mitchell Giebels

Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle -

Zwembad Meerssen gaat 27 juni weer open, maar dan wel alleen voor de leden. Een los kaartje kopen aan de kassa kan voorlopig nog niet.

Voorlopig worden maximaal 500 badgasten toegelaten en reserveren is daarbij niet nodig. Mocht in de loop van het seizoen blijken dat de richtlijnen van het RIVM verder worden versoepeld, mogen er meer badgasten naar binnen.

Looproutes

In het zwembad zijn voldoende maatregelen genomen om de veiligheid van de gasten te waarborgen. Zo worden er looproutes gecreëerd. Verder zal er streng op worden toegezien dat de anderhalve afstand wordt nageleefd. Bij meerdere overtredingen kan een BOA of politie worden ingeschakeld. Het bestuur doet een klemmend beroep op de badgasten om alle maatregelen die genomen worden te respecteren.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen