Jan en Lola winnen LEGO Masters, tweede seizoen op komst

Print
Jan en Lola winnen LEGO Masters, tweede seizoen op komst

Winnaars Jan en Lola. Afbeelding: RTL

Jan en Lola hebben zaterdagavond de RTL-show LEGO Masters gewonnen. Het Brabantse paar won 25.000 euro en een reis naar Denemarken om daar het pretpark Legoland te bezoeken.

De voormalige echtelieden - en met dank aan hun deelname aan het programma tegenwoordig goede vrienden - versloegen in de finale het Vlaamse duo Björn en Corneel en de Nederlanders Martijn en Jos. Het tv-programma trok de afgelopen tijd veel kijkers. Naar de halve finale vorige week keken 1,4 miljoen mensen.

Het programma werd zaterdagavond ook goed bekeken. Volgens de Stichting KijkOnderzoek (SKO) keken 1.380.000 mensen naar de finale-uitzending. Slechts het NOS-journaal trok meer kijkers: ruim 1,8 miljoen.

RTL heeft al laten weten dat er een tweede seizoen komt van het programma.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen