Onderhoud in natuurgebieden Sittard-Geleen

Print
Onderhoud in natuurgebieden Sittard-Geleen

Afbeelding: Natuurmonumenten

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De Bosgroep Zuid-Limburg is gestart met het jaarlijkse onderhoud in natuurgebieden de Schwienswei, de Rollen, Windraak en Hondskerk.

Het onderhoud is inmiddels gestart en vindt plaats in drie rondes. Begin juni, in juli en vervolgens eind september/begin oktober worden overhangende takken gesnoeid en bermen, waar nodig, gemaaid. Op deze manier worden de wandel- en fietspaden begaanbaar gemaakt en leveren overhangende takken en bermen geen gevaar op voor wandelaars en fietsers.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen