Speelgoedbank De Grabbelton weer open op nieuwe locatie in Geleen

Print
Speelgoedbank De Grabbelton weer open op nieuwe locatie in Geleen

Afbeelding: Annemiek Mommers

Geleen -

Speelgoed- en Kledingbank De Grabbelton gaat woensdag 3 juni weer open op een nieuwe locatie. De vestiging aan de Geenstraat is verruild voor de Van Galenstraat 32 in Geleen.

Zowel de kinderkledingbank als de kledingbank voor volwassen en de speelgoedbank hebben op de nieuwe locatie ieder een eigen lokaal. In verband met de coronamaatregelen zijn spullen voorlopig uitsluitend af te halen op afspraak.

De Grabbelton moest dit jaar hals overkop verhuizen nadat het pand aan de Geenstraat was verkocht. Aanvankelijk zouden ze kunnen blijven tot december, maar door onenigheid met de nieuwe eigenaar moest het pand al in april worden verlaten. Mede dankzij de inzet van de gemeente Sittard-Geleen werd een nieuwe locatie gevonden aan de Van Galenstraat, die te bereiken is via de ingang aan de Evertsenstraat.

Lees ook: Geleense speelgoedbank De Grabbelton verhuist halsoverkop

Cli├źnten die ingeschreven staan bij De Grabbelton kunnen een afspraak maken kan via degrabbelton@hotmail.com.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen