Drenkeling komt om na val van boot in jachthaven Wessem

Print
Drenkeling komt om na val van boot in jachthaven Wessem

Afbeelding: Weertdegekste

Wessem -

De brandweer heeft zondagmiddag het levenloze lichaam gevonden van een drenkeling in de haven in Wessem. Het gaat om een man met de Duitse nationaliteit.

De brandweer werd gealarmeerd nadat er ter hoogte van Waage Naak een bootje werd aangetroffen met lopende motor zonder dat er iemand in zat. Er werd een zoektocht op touw gezet waarbij onder meer duikers werden ingezet. Die vonden het lichaam van het slachtoffer uiteindelijk.

Behalve de nationaliteit is er over de identiteit van het slachtoffer niets bekend. Hoe de man te water is geraakt is niet duidelijk. De politie stelt een onderzoek in naar het incident, maar zegt niet uit te gaan van een misdrijf.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen