Geen beloftenteams van profclubs meer bij Groene Ster in derde divisie

Print
Geen beloftenteams van profclubs meer bij Groene Ster in derde divisie

Chefrino Eind van Groene Ster afgelopen seizoen in de derde divisie in actie tegen Oss’20. Afbeelding: Johannes Timmermans

Heerlen / Hoensbroek -

Groene Ster is opnieuw ingedeeld in de derde divisie zondag. Die competitie zal voortaan bestaan uit achttien teams, eentje meer dan vorig seizoen. Er zullen geen belofenteams van profclubs meer in de derde divisie spelen.

Jong ADO Den Haag gaat in de nieuw te vormen O21-competitie spelen. De kampioen daarvan promoveert naar de tweede divisie, ten koste van de laagst eindigende beloftenploeg in die afdeling. FC Lienden stapte zelf uit de derde divisie. Uit de hoofdklasse stromen GVV Unitas (Gorinchem), HVV Hollandia (Hoorn) en JOS Watergraafsmeer (Amsterdam) in.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen