Nieuwe website Beleef Kerkrade, met duidelijk overzicht en verhalen

Print
Nieuwe website Beleef Kerkrade, met duidelijk overzicht en verhalen

De vernieuwde website van Beleef Kerkrade geeft overzicht van alle activiteiten in de stad. Afbeelding: Peter Schols / archief De Limburger

Kerkrade / Eygelshoven -

De website van Beleef Kerkrade is geheel vernieuwd. Zowel inhoudelijk als qua uitstraling heeft het een nieuwe vorm.

De nieuwe versie van de website belicht de stad vanuit vier pijlers: wonen, werken, ondernemen en recreëren. Daarmee wordt onder meer een duidelijk overzicht van wat er allemaal te beleven valt in Kerkrade geboden. Ook worden en verhalen gedeeld van en voor Kerkradenaren, ondernemers en bezoekers.

Facebookgroep

Tevens heeft Beleef Kerkrade de Facebookgroep ‘Kerkrade, Samen Sterker’ in het leven geroepen, om steun te bieden aan de projecten die ondernemers samen zijn gestart om de coronacrisis door te komen. De Facebookgroep is ook opgericht om inwoners van Kerkrade een hart onder de riem te steken.

Verhalen

De afgelopen maanden verschenen op de sociale media kanalen van Beleef Kerkrade persoonlijke verhalen van inwoners, forenzen en/of ondernemers die vertellen over hun liefde voor Kerkrade. Onder meer van Raoul Deckers, Lisa van Oosten, Kim Paffen en Tessa Winkelman. De verhalen zijn nu ook te vinden op de nieuwe website.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen