Ondernemers Fortuna ondersteunen SECC met actie

Print
Ondernemers Fortuna ondersteunen SECC met actie

Bob Jennissen (L) en Ken Meijers (R) van Sport Event en Congrescentrum – SECC illustreren de 1,5m maatregel. Afbeelding: Gilbert Cornelissen

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De Limburgse Business Selectie (LBS), ontstaan uit de Fortuna Business Club, maken zich naast Fortuna Sittard, sterk voor een aantal maatschappelijke projecten binnen de gemeente. Maar wat doe je als een van de leden het door de coronacrisis lastig heeft? Dan help je!

Eén van de in totaal 27 ondernemingen binnen LBS is SECC. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de evenementen in het Fortunastadion en daarnaast verzorgen ze er de catering en beheren ze het restaurant. Sinds de coronacrisis liggen alle activiteiten stil. Zo is de eredivisie stilgelegd, maar door de overheidsmaatregelen zijn ook de cateringopdrachten geschrapt en was het restaurant tot 1 juni gesloten.

„Normaal gesproken staan er één keer in de veertien dagen sportieve activiteiten gepland met de leden van LBS. Vanwege de coronacrisis zijn ze allemaal afgelast, ook de jaarlijkse voetbalwedstrijd met het G-team”, vertelt Gilbert Cornelissen die namens het Mediahuis Limburg zitting heeft in LBS. „Om SECC een hart onder de riem te steken, en om te vieren dat we weer af kunnen spreken, hebben we 6 juni met LBS een etentje gepland bij SECC. Vooraf zal eerst een bezoek worden gebracht aan het Fortuna Museum. Alles geheel volgens de coronarichtlijnen”, verzekert Cornelissen.

Ondernemers Fortuna ondersteunen SECC met actie
Foto: De Limburger

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen