Ondernemers Fortuna ondersteunen SECC met actie

Print
Ondernemers Fortuna ondersteunen SECC met actie

Bob Jennissen (L) en Ken Meijers (R) van Sport Event en Congrescentrum – SECC illustreren de 1,5m maatregel. Afbeelding: Gilbert Cornelissen

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De Limburgse Business Selectie (LBS), ontstaan uit de Fortuna Business Club, maken zich naast Fortuna Sittard, sterk voor een aantal maatschappelijke projecten binnen de gemeente. Maar wat doe je als een van de leden het door de coronacrisis lastig heeft? Dan help je!

Eén van de in totaal 27 ondernemingen binnen LBS is SECC. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de evenementen in het Fortunastadion en daarnaast verzorgen ze er de catering en beheren ze het restaurant. Sinds de coronacrisis liggen alle activiteiten stil. Zo is de eredivisie stilgelegd, maar door de overheidsmaatregelen zijn ook de cateringopdrachten geschrapt en was het restaurant tot 1 juni gesloten.

„Normaal gesproken staan er één keer in de veertien dagen sportieve activiteiten gepland met de leden van LBS. Vanwege de coronacrisis zijn ze allemaal afgelast, ook de jaarlijkse voetbalwedstrijd met het G-team”, vertelt Gilbert Cornelissen die namens het Mediahuis Limburg zitting heeft in LBS. „Om SECC een hart onder de riem te steken, en om te vieren dat we weer af kunnen spreken, hebben we 6 juni met LBS een etentje gepland bij SECC. Vooraf zal eerst een bezoek worden gebracht aan het Fortuna Museum. Alles geheel volgens de coronarichtlijnen”, verzekert Cornelissen.

Ondernemers Fortuna ondersteunen SECC met actie
Foto: De Limburger

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen