Activiteiten voor jonge mantelzorgers tijdens speciale week

Print
Activiteiten voor jonge mantelzorgers tijdens speciale week

Afbeelding: archief De Limburger/ANP

Maastricht / Itteren / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle / Valkenburg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul -

Steunpunt Mantelzorg Zuid houdt verschillende activiteiten voor jonge mantelzorgers in de ‘Week van de Mantelzorg’ die van 1 tot en met 7 juni plaatsvindt.

De activiteiten zijn ‘corona gerelateerd’ en worden onderscheiden in twee groepen. Zo kunnen jongeren tot en met 12 jaar meedingen om de Corona Kunst Prijs. Op de website www.mantelzorgzuid.nl zijn zes kleurplaten te downloaden. De kunstwerken kunnen tot 30 juni worden verstuurd naar: Steunpunt Mantelzorg Zuid, Mockstraat 1, 6226 CA Maastricht. Er zijn verschillende prijzen te winnen.

Voor jonge mantelzorgers van 12 tot en met 25 jaar zijn de Corona Games bedacht. In het (online) spel moet de sleutel van het vaccin gevonden worden om een virus tegen te gaan. Het spel wordt gespeeld op dinsdag 2 juni en donderdag 4 juni (12-18 jaar) om 19.30 uur en dinsdag 9 juni om 19.30 uur (18-25 jaar). Meedoen is gratis en opgeven kan per e-mail: t.goessen@mantelzorgzuid.nl.

Het werkgebied van Steunpunt Mantelzorg Zuid omvat de gemeenten: Stein, Maastricht, Meerssen, Valkenburg aan de Geul, Gulpen-Wittem en Vaals.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen