Weekendafsluiting A76 tussen knooppunt Kerensheide en grensovergang België

Print
Weekendafsluiting A76 tussen knooppunt Kerensheide en grensovergang België

Afbeelding: Annemiek Mommers

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard -

Van vrijdag 12 juni 20.00 uur tot en met zondag 14 juni 20.00 uur is de A76 afgesloten tussen knooppunt Kerensheide en de Belgische grens (richting Antwerpen en Brussel) vanwege onderhoud aan het asfalt.

Tegelijkertijd is de tussenliggende op- en afrit afgesloten, alsmede de verbindingswegen ter hoogte van knooppunt Kerensheide richting Brussel en Antwerpen. Er worden borden geplaatst om het verkeer om te leiden. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen