Musical van groep 8’ers wordt een film

Print
Musical van groep 8’ers wordt een film

Afbeelding: Basisschool Cortemich

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen -

De musical van de twee groepen 8 van Basisschool Cortemich wordt een film, omdat uitvoering voor een publiek niet mogelijk is door het coronavirus.

Marjolijn van Roon en Gytha Thomassen, docenten van de twee klassen, vertellen: „Via Google Classroom en door te videobellen hebben we de nodige voorbereidingen al gedaan. De rollen zijn verdeeld en er is geoefend met zang en dans.” Toen duidelijk werd dat een uitvoering van de musical ‘De Diamantroof’ voor publiek niet mogelijk is, is besloten om er een film van te maken. „We vinden het heel belangrijk dat de kinderen op een fijne manier van de basisschool afscheid kunnen nemen. Ze hebben er ontzettend veel zin in!”

De film zal uiteindelijk via een link voor ouders toegankelijk zijn.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen