Verkiezing nieuwe Horster carnavalsliedjes dit jaar online

Print
Verkiezing nieuwe Horster carnavalsliedjes dit jaar online

De optredens zijn live te volgen op YouTube en Facebook. Afbeelding: D’n Dreumel/Fotogroep Horst aan de Maas

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst -

De liedjesavond van Horst zal dit jaar online plaatsvinden. Carnavalsvereniging D’n Dreumel heeft hiervoor gekozen vanwege de beperkende coronamaatregelen.

Voordeel van deze opzet is wel dat iedereen er gratis bij kan zijn, zo laat de organisatie weten. De verkiezing van de nieuwe Horster carnavalsliedjes is live te volgen via Facebook en YouTube. D’n Dreumel zegt hiermee juist in deze tijd een zo groot mogelijk publiek te willen bereiken.

De formule is verder ongewijzigd. Net als voorheen zullen de deelnemende artiesten vanuit een centrale locatie hun liedjes vertolken en worden hun optredens beoordeeld door verschillende jury’s. Ze hoeven dus niet van tevoren een videoclip van hun nummer op te nemen, zoals eerder werd gemeld. De nummers één tot vier krijgen een plek op de nieuwe Dreumel-cd.

De liedjesavond vindt plaats op zaterdag 10 oktober, de inschrijving is al geopend. Liedjes kunnen nog worden ingestuurd tot 12 juli.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen