Man (26) gewond bij steekincident in woning, vrouw aangehouden

Print
Man (26) gewond bij steekincident in woning, vrouw aangehouden

Afbeelding: Track’88

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Een 26-jarige man is maandagmiddag ernstig gewond geraakt bij een steekincident in een woning aan de Putstraat in Sittard.

De steekpartij was een gevolg van een ruzie in de relationele sfeer en vond omstreeks tien voor half twee plaats. Een vrouw is door de politie als verdachte aangehouden en opgesloten in een cel op het politiebureau in Maastricht. Ze is opgepakt voor poging tot doodslag of moord. Het mes, waarmee ze de man heeft gestoken, is in de woning gevonden.

Het slachtoffer werd aan de overzijde van de straat op het trottoir aangetroffen. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis in Maastricht vervoerd.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen