Video: Horeca-ondernemers euforisch bij opening van terrassen

Print
Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld - Het was dringen geblazen maandagmiddag op de Venlose terrassen. Een beeld waar de horecaondernemers met smacht naar uit hebben gekeken.

Hij mag dan misschien maar over 30% van zijn totale terrascapaciteit beschikken, de gemoedstoestand van kroegbaas Mark Hesselmans is er niet minder om. “Hier heb ik 12 weken lang ontzettend naar uitgekeken. Weliswaar met een gemengd gevoel door alle regeltjes, maar ik ben heel blij dat we weer kunnen doen wat we graag doen.”

Bekijk ook: Eerste bezoekers nemen plaats op terras op diverse plekken in Limburg

Arno Hermans van Café Central deelt die mening. “Het personeel heeft er zin in net als de klanten. We gaan vandaag knallen met z’n allen.”

Erik Schreurs van In den Dorstigen Haen heeft het gevoel alsof hij weer verliefd is. “Ik heb gewoon vlinders in mijn buik terwijl ik al 25 jaar in het vak zit. Dit is geweldig.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen