Vier personen uit Geleen opgepakt voor drugshandel

Print
Vier personen uit Geleen opgepakt voor drugshandel

Afbeelding: Politie Basisteam Westelijke Mijnstreek

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Vier personen uit Geleen zijn de afgelopen week opgepakt voor drugshandel. Dat meldt de politie op Facebook.

Bij de actie tegen het drugsdealen was ook het Flexteam Zuid West Limburg betrokken. Een motorrijder werd aangehouden toen hij een agent in burger benaderde met de vraag of hij harddrugs wilde kopen.

Bij fouillering van de verdachte trof de politie drie sealtjes met cocaïne bij de man aan. Bovendien werd bij de doorzoeking van zijn woning ongeveer 8 gram cocaïne, een weegschaaltje en een groot geldbedrag gevonden.

Vrijdag was het opnieuw raak in een woning. Met behulp van speurhonden, die getraind zijn in het opsporen van verdovende middelen, stuitte de politie op soft- en harddrugs. Drie verdachten werden aangehouden. Een persoon had een groot geldbedrag bij zich, dat in beslag is genomen. Tevens moesten de verdachten een Mercedes, taser en een mes inleveren.

Alle verdachten mogen zich voor de rechter gaan verantwoorden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen