Dorpsplatform Elsloo weer gedeeltelijk open

Print
Dorpsplatform Elsloo weer gedeeltelijk open

Het Dorps Ontmoetingscentrum is gelegen in het Maaslandcentrum Afbeelding: Google Streetview

Elsloo -

Het bestuur van het Dorpsplatform Elsloo heeft, na overleg met haar medewerkers en toestemming van de gemeentelijke instanties, besloten om een deel van de activiteiten weer op te starten.

Vanaf woensdag 3 juni wordt weer gestart met de ontmoetingsmiddagen in het Dorps Ontmoetingscentrum in het Maaslandcentrum op de woensdagmiddagen van 13.30 tot 17.00 uur. Verder is op woensdagmiddagen en vrijdagochtenden Punt 39 weer geopend. Daar kunnen mensen voor adviesgesprekken over computer- of laptopgebruik weer op vrijdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur terecht en op de zaterdagmorgen (10.00 tot 12.00 uur) voor advies over mobiele telefoon- en tabletgebruik.

Voorwaarden

De openstelling gebeurt wel onder voorwaarden. Zo dient onder andere rekening gehouden te worden met de geldende anderhalve meter afstand en mogen er niet meer dan 30 personen in een zaal. Ook is het advies voor 70-plussers en mensen met een zwakkere gezondheid om zo veel mogelijk thuis te blijven. Verder mogen er geen denkspelen (ook geen kaarten en rummikub) gespeeld worden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen