50-jarig bruidspaar Possen in Bocholtz

Print
50-jarig bruidspaar Possen in Bocholtz

Afbeelding: ANP XTRA

Bocholtz -

Wim en Finy Possen vierden afgelopen Pinksterweekend hun 50-jarig huwelijk. Het was niet op de manier waarop ze hadden gedacht, maar de heuglijke dag is niet ongemerkt voorbijgegaan.

Eigenlijk zou eind juni in de kerk het gouden huwelijk van Wim en Finy Possen uitbundig gevierd worden. Het Josephkoor - waarvan Wim de voorzitter is - zou voor feestelijke zang tijdens de heilige mis hebben gezorgd. Vanwege het coronavirus kon dit niet plaatsvinden. Het feest wordt uitgesteld naar volgend jaar. Pastoor René Pisters en kapelaan Rajan Arulraj hebben het echtpaar Possen afgelopen weekend op gepaste afstand hun felicitaties overgebracht.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen