Ook Hollywood maakt plannen om tv- en filmopnames te hervatten

Print
Ook Hollywood maakt plannen om tv- en filmopnames te hervatten

Hollywood Afbeelding: GC Images

Hollywood treedt in de voetsporen van de filmindustrie van het Verenigd Koninkrijk. Volgens Variety kunnen ook daar binnenkort makers van films en tv-series binnenkort weer aan de slag, nu maatregelen zijn uitgegeven.

De white paper werd gisteren aangeleverd bij het kantoor van de gouverneur van New York, Andrew Cuomo en zal ook worden ingediend bij de gouverneur van Californië. Zo wordt beloofd om periodiek de cast op filmsets te testen op COVID-19. Ook social distancing wordt aangeraden. Mensen die dicht op elkaar moeten werken, worden opgesplitst in zones.

Acteurs mogen ook niet te dicht met elkaar en de cast samenwerken. Zo weinig mogelijk mensen mogen dicht op de acteurs werken. Ook worden symptomen dagelijks gecheckt.

Producties in Hollywood kwamen medio maart stil te liggen vanwege de uitbraak van het coronavirus. Veel releases werden daardoor met maanden uitgesteld.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee