Martijn van der Putten stopt als wethouder in Venray

Print
Martijn van der Putten stopt als wethouder in Venray

Martijn van der Putten Afbeelding: Gemeente Venray

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Martijn van der Putten (D66) stopt als wethouder van de gemeente Venray. Vanaf 1 augustus gaat hij aan de slag als de nieuwe directeur Bedrijfsvoering van Gilde Opleidingen. Van der Putten is tweemaal benoemd tot wethouder.

Martijn van der Putten volgde in 2015 tussentijds D66-collega Hans Teunissen op, na diens vertrek naar Gedeputeerde Staten van de provincie Limburg. Venraynaar Van der Putten was met zijn 26 jaar de jongste wethouder in de geschiedenis van de gemeente. Na de verkiezingen van 2018 kwam hij opnieuw in het college en ging hij onder meer aan de slag met de portefeuilles Onderwijs, Ruimtelijke Ordening, Wonen, Duurzame Energieopwekking en Financiën.

Dubbel gevoel

„Een overstap naar een andere baan geeft een dubbel gevoel”, geeft Van der Putten aan in een toelichting. „Ik heb zin in een nieuwe uitdaging, maar ik kijk ook op tegen het naderende afscheid.” Hij zegt het ontzettend eervol te vinden een bijdrage te hebben kunnen leveren om met een ambitieus college van burgemeester en wethouders de gemeente beter te maken.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen