Twee patiënten in Limburg overleden door corona

Print
Twee patiënten in Limburg overleden door corona

Afbeelding: Robin Utrecht

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck / Merum -

Het aantal Limburgse patiënten dat als gevolg van een coronabesmetting is overleden, is dinsdag toegenomen met twee. Dat melden de beide GGD’en.

De twee overlijdens waren in de regio Zuid-Limburg. In totaal komt het aantal overleden patiënten voor deze provincie op 721.

Lees ook: RIVM: 5 nieuwe sterfgevallen en 6 ziekenhuisopnames

Twee Limburgers moesten worden opgenomen in het ziekenhuis. In totaal komt het aantal ziekenhuisopnames wegens corona voor deze provincie op 1779.

Sinds maandag zijn vijf mensen positief getest op Covid-19. In totaal zijn er officieel 4905 coronabesmettingen gemeld in Limburg, in Zuid-Limburg tweemaal zoveel als in Noord- en Midden-Limburg.

Het officiële aantal doden door het coronavirus in Nederland is gestegen naar 5967, meldt het RIVM. Dat is een toename van vijf sinds maandag.

In Nederlandse ziekenhuizen zijn zes nieuwe patiënten opgenomen vanwege het coronavirus, waarmee dat totaal op 11.750 komt.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen