Toon Hermans Huis gaat weer enkele ochtenden in de week open

Print
Toon Hermans Huis gaat weer enkele ochtenden in de week open

Afbeelding: Toon Hermans Huis Weert

Weert -

Het Toon Hermans Huis aan de Graaf Jacobstraat 1 in Weert opent vanaf dinsdag 9 juni weer enkele ochtenden de deuren.

Naast de inloopfunctie voor een goed gesprek en een luisterend oor wordt ook weer een beperkt aantal activiteiten opgestart, zoals het wandelen, het schilderen en de voetmassage. Om dat voor iedereen veilig te laten plaatsvinden, zijn de werkwijzen en de inrichting van het huis met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM enigszins aangepast. De ruimte in het huis is door de 1,5 meter maatregel beperkt.

Het Toon Hermans Huis Weert is meer dan twee maanden gesloten geweest vanwege het coronavirus. Via de telefoon, de thuis bezorgde hartverwarmertjes en langs digitale weg is geprobeerd contact te houden met de bezoekers.

Mensen die het huis willen bezoeken of aan een activiteit willen deelnemen, wordt gevraagd zich vooraf aan te melden via tel. 0495-541444 of per mail via adminstratie@toonhermanshuisweert.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen