Erik Noor begonnen als algemeen directeur MVV

Print
Erik Noor begonnen als algemeen directeur MVV

Erik Noor is de nieuwe algemeen directeur van MVV. Afbeelding: PubliciteitsVisie

Maastricht / Itteren -

MVV heeft Erik Noor aangesteld als algemeen directeur van de club. Hij is al met zijn werkzaamheden begonnen bij de eerstedivisieclub uit Maastricht.

Noor (53) was in het verleden een verdienstelijk tafeltennisser die onder meer voor Nederlandse topteams als Avanti en Tempo Team uitkwam. Na zijn sportcarrière koos hij voor de zakenwereld. Hij heeft een eigen textielbedrijf en hij helpt ondernemers bij het ontwikkelen van hun bedrijf.

„Wij hebben bewust gekozen voor een directeur die niet uit de gelederen van Maastricht komt, maar juist met een frisse blik naar MVV kijkt. Noor bezit veel ondernemerskwaliteiten en is ambitieus, resultaatgericht en vasthoudend. Bovendien is hij commercieel, organisatorisch en financieel sterk onderlegd”, aldus MVV-voorzitter Marcel Jöris op de website van de club.

MVV was voor de functie van algemeen directeur al langer op zoek naar een opvolger voor Paul Penders, die vlak na de winterstop het veld moest ruimen omdat het bestuur niet tevreden was over zijn functioneren.