Streekmuseum Stevensweert en VVV-winkel weer open

Print
Streekmuseum Stevensweert en VVV-winkel weer open

Afbeelding: Streekmuseum Stevensweert

Stevensweert -

Het streekmuseum en de VVV-winkel aan het Jan van Steffeswertplein 1 heropenen op donderdag 4 juni de deuren voor bezoekers, met inachtneming van de geldende RIVM-maatregelen.

Bezoek aan het museum kan enkel na telefonische reservering. Vanwege praktische redenen blijven de bovenverdieping, inclusief filmzaal, en de toiletten in het museum tot nader orde gesloten en dienen bezoekers gebruik te maken van een nieuwe uitgang. Het museum mag maximaal 24 bezoekers gelijktijdig binnenlaten. Bezoekers van de VVV-winkel dienen zich te melden aan de balie. Vanaf de openstelling kunnen de gereserveerde exemplaren van het ‘Oorlogsdagboek Derks’ tegen contante betaling van 25 euro per stuk worden afgehaald.

Het streekmuseum en de VVV-winkel zijn geopend van donderdag tot en met zondag van 13.00 tot 16.00 uur. Zie voor de meest recente informatie www.museumstevensweert.nl of vvvmiddenlimburg.nl. Reserveren via 0475-550236.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen