GGD huurt extra kantoorruimte in Heerlen voor bron- en contactonderzoek

Print
GGD huurt extra kantoorruimte in Heerlen voor bron- en contactonderzoek

De voormalige Ambachtsschool aan het De Hesseleplein. Afbeelding: De Limburger

Heerlen / Hoensbroek -

De GGD Zuid-Limburg huurt extra kantoorruimte in Heerlen om bron- en contactonderzoeken te kunnen doen. Deze ligt in de voormalige Ambachtsschool aan het Burgemeester de Hesseleplein.

Dat maakt bedrijfsmakelaar Spauwen Werrij bekend. Minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid, Welzijn & Sport) heeft namens het kabinet alle Nederlandse GGD’s opdracht gegeven, om op grote schaal bron- en contactonderzoeken uit te gaan voeren. Als gevolg hiervan ging GGD Zuid Limburg op zoek naar 50 tot 100 extra werkplekken binnen de regio.

De duur van het contract is vooralsnog afhankelijk van de ontwikkeling van het virus, laat de bedrijfsmakelaar weten. Door deze verhuurtransactie is de vestiging van Regus Heerlen op enkele kamers na vrijwel geheel gevuld. Mocht de situatie er echter om vragen, dan zou een extra vleugel binnen het complex verder ingericht kunnen worden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen