Erehaag van Kessel-Eik tot Kessel voor pastoor Louis Verhaag

Print
Erehaag van Kessel-Eik tot Kessel voor pastoor Louis Verhaag

Pastoor Louis Verhaag overleed afgelopen weekend. Afbeelding: Lé Giesen

Kessel / Kesseleik -

De parochies van Kessel en Kessel-Eik roepen inwoners van beide dorpen op om een erehaag te vormen voor de overleden pastoor Louis Verhaag. Die moet vooraf aan de uitvaart van zaterdag plaatsvinden.

Omdat uitvaartdiensten nog altijd door maximaal dertig personen bezocht mogen worden, willen beide parochies Verhaag een laatste groet brengen door middel van een erehaag. Ze roepen inwoners op om vanaf half tien ’s ochtends aan de kant van de weg te gaan staan waar de rouwwagen voorbijkomt. De uitvaartdienst start om half elf in de kerk van Kessel.

Lees ook:Een echte missionaris, bijna kwart eeuw in Kessel en Kessel-Eik

De route start vanaf de kerk in Kessel-Eik waarna de rouwwagen door de volgende route aflegt: Maasstraat, Schoolstraat, Lindelaan, Karreweg-Zuid, Karreweg-Noord, Veers, Veersepad, Baarskampstraat, Keverbergstraat, Koninginnelaan, Sint Corneliusstraat, Merwijckstraat, Dorpstraat, Kerkplein.

Deelnemers wordt gevraagd anderhalve meter afstand te betrachten. Daarnaast kunnen belangstellenden de dienst live volgen via: https://iframe.dacast.com/b/158028/c/548244.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen