Klassiek

Viva Classic Live Venlo uit 2019 op televisie te zien

Print
Viva Classic Live Venlo uit 2019 op televisie te zien

Afbeelding: Stefan Koopmans

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Zaterdag 6 juni zendt AvroTros om 16.05 uur Viva Classic Live 2019 uit op NPO 1. Vanwege de coronacrisis vervalt de editie van het klassieke concert op de Markt in Venlo dit jaar.

Tijdens het concert van vorig jaar ontving gastheer en bariton Sef Thissen onder anderen sopraan Annemarie Kremer, de Italiaanse tenor Antonello Palombi, Duo Baldo en de Belgische zangeres Camille.

Thissen is blij dat AvroTros zijn concert uitzendt. „Ondanks het feit dat we dit jaar geen negende editie van Viva Classic Live kunnen organiseren, zijn we blij dat uit de uitzending van het concert blijkt dat het een vaste waarde is geworden voor AvroTros”, zegt hij.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen