Festival

Rowwen Hèze, Lucas & Steve te gast op alternatief festival van Typhoon ‘Tuin van 2020’

Print
Rowwen Hèze, Lucas & Steve te gast op alternatief festival van Typhoon ‘Tuin van 2020’

Afbeelding: ANP Kippa

Sittard -

Op twee locaties in Nederland organiseert rapper Typhoon in juli en augustus coronaproof concertreeksen voor maximaal honderd mensen onder de noemers: ‘De Tuin van 2020’ en ‘Het strand van 2020’. Onder anderen Rowwen Hèze en deejays Lucas & Steve zijn te gast.

Per concert zijn maximaal honderd gasten toegestaan om in deze coronatijd veilig en verantwoord te kunnen genieten, zo laat de organisatie weten. Het initiatief komt van rapper Typhoon en ondernemer Machiel Hofman (eigenaar van organisatiebureau Tribe).

De line-up is divers: Lil Kleine, Trijntje Oosterhuis, Diggy Dex, Nick & Simon, Rowwen Hèze (17 augustus), Snelle en Paul de Leeuw treden op in ‘De Tuin van 2020’. Op ‘Het Strand van 2020’ staan onder anderen Sunnery James & Ryan Marciano, Nicky Romero, Sam Feldt, Fedde le Grand en Lucas & Steve (te zien op 19 juli, 31 juli en 7 augustus).

De locaties voor beide evenementen zijn nog niet bekendgemaakt, bezoekers die naar een concert willen, dienen zich vooraf in te schrijven via de website van het evenement.

De verwachting is dat vanaf 1 juli weer honderd mensen samen mogen komen. Dat is ook het moment dat de locaties bekendgemaakt kunnen worden. Typhoon staat als eerste artiest op voor 3 juli.

detuinvan2020.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen