Bouwbedrijf Mertens wint aanbesteding kindcentrum Bekkerveld

Print
Bouwbedrijf Mertens wint aanbesteding kindcentrum Bekkerveld

De oude HTS aan het Bekkerveld. Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Heerlen / Hoensbroek -

Bouwbedrijf Mertens uit Weert heeft de aanbesteding van het kindcentrum Bekkerveld in Heerlen gewonnen. In het project verhuist basisschool Tarcisius naar de oude HTS aan het Bekkerveld.

Met de klus is een bedrag van ruim 13 miljoen euro gemoeid. Basisschool Tarcisius verhuist naar de voormalige HTS in Bekkerveld, waar ook een volwaardig kindcentrum en speciaal onderwijs van de Catharinaschool ondergebracht worden.

Lees ook: Heerlense basisschool Tarcisius naar oude HTS door ruil gebouwen

De gunning van Mertens wordt definitief na het verstrijken van een bezwaarperiode van twintig dagen. Het is de bedoeling dat het werk in oktober start en dat de nieuwe school eind 2021 in gebruik kan worden genomen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen