Handboogclub in Ospel neemt buitenbaan in gebruik

Print
Handboogclub in Ospel neemt buitenbaan in gebruik

Handboogtoernooi in Weert. Afbeelding: archief John Peters

Ospel -

Handboogvereniging HBS Wilhelmina in Ospel neemt vrijdag een buitenbaan in gebruik. Dankzij de buitenbaan kunnen de leden nu ook over langere afstanden schieten.

De handboogclub heeft overeenstemming bereikt met voetbalvereniging RKSVO over het gebruik van een deel van het terrein. Tot in oktober zullen de schutters gebruik kunnen maken van de uitloopstroken van veld 2 van de voetbalclub. Hierdoor kunnen de schutters over een langere afstand schieten; in hun eigen accommodatie aan de Pastoor Vullerstraat is de baan 25 meter lang, buiten kan over maximaal 70 meter geschoten worden. „Gestart zal worden met het schieten voor jeugdleden op vrijdag”, vertelt outdoorcoördinator Riny Vaes van HBS Wilhelmina. „Later zullen ook de volwassen leden buiten kunnen trainen.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen