Leudal Kernen Omloop afgelast in verband met corona

Print
Leudal Kernen Omloop afgelast in verband met corona

Archieffoto van de Kernen Omloop in Leudal Afbeelding: VIA Leudal

Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Baexem / Grathem / Ell / Ittervoort / Nunhem / Horn / Neer / Roggel / Heibloem / Heythuysen -

De Leudal Kernen Omloop gaat dit jaar niet door in verband met het coronavirus.

Het is nog onduidelijk wanneer er weer in grote groepen gefietst mag worden, schrijft de organisatie van het wielerevenementen in een verklaring op sociale media. Jaarlijks doen er zo’n 300 deelnemers mee aan de wielerkoers, die gepland stond voor medio september.

Sponsoren

De organisatie geeft ook aan dat een groot deel van hun vrijwilligers tot de risicogroep behoort. „En dit is een evenement dat het moet hebben van sponsoren, en voor een aantal van hen zijn dit ook moeilijke tijden.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen