Kassen in ‘t Ven en Belfeld doelwit van inbrekers

Print
Kassen in ‘t Ven en Belfeld doelwit van inbrekers

De dieven slaan een raam in, dringen de kas binnen en gaan op zoek naar ‘snel geld’. Afbeelding: Getty Images

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Kassen van tuinders in Venlo en Belfeld zijn het doelwit van inbrekers. De afgelopen twee weken werd uit zes kassen geld en gereedschap gestolen.

In totaal werd in vijf kassen in ’t Ven en één in Belfeld ingebroken. Volgens de politie gaan de dieven overal hetzelfde te werk. Ze slaan ’s nachts een raam in, dringen de kas binnen en gaan op zoek naar ‘snel geld’, aldus een woordvoerder. „Ze hebben het gemunt op contant geld en gereedschap, dat ze weer kunnen doorverkopen.” Van de diefstallen is aangifte gedaan. In het onderzoek van de politie wordt gekeken of er mogelijk camerabeelden zijn die kunnen helpen bij het opsporen van de daders.

Het wijkteam van de politie Venlo Noord en Oost vraagt via Facebook aandacht voor de reeks inbraken. Wie informatie heeft kan contact opnemen met de politie via 0900 8844 of via Meld Misdaad anoniem 0800 7000. Een verdachte situatie die mogelijk met de inbraken te maken heeft, kan het beste via alarmnummer 112 gemeld worden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen