Mozartstraat in centrum Kerkrade twee dagen dicht vanwege opknapbeurt

Print
Mozartstraat in centrum Kerkrade twee dagen dicht vanwege opknapbeurt

Foto van de werkzaamheden uit 2019. Door de vertraging aan de keerwand kon de Mozartstraat lange tijd niet worden aangepakt. Afbeelding: De Limburger

Eygelshoven / Kerkrade -

De Mozartstraat in het centrum van Kerkrade gaat op maandag 8 en dinsdag 9 juni dicht vanwege werkzaamheden aan het wegdek. Asfaltvlakken worden gefreesd en vervolgens opnieuw geasfalteerd.

Op 8 juni kan het openbaar vervoer wel nog door de straat, op 9 juni is de weg voor alle doorgaand verkeer afgesloten. Bussen rijden dan een alternatieve route.

Lees ook: Mozartstraat wordt opgeknapt nu ‘duurste muur van Kerkrade’ bijna klaar is

Daarnaast zijn op 9 juni tot 16.00 uur ook de aangrenzende parkeergarage van de woontoren De Dirigent en de omliggende appartementen en de sluis voor het laden en lossen bij het Parkstad Limburg Theater gesloten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen