Diverse klussen aan en rond Kerenshofweg in Geleen

Print
Diverse klussen aan en rond Kerenshofweg in Geleen

De Kerenshofweg in Geleen gaat flink op de schop. Afbeelding: www.sittard-geleen.nl

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Een deel van de Kerenshofweg en de kruising met de Vouersweg in Geleen zijn vanaf maandag wegens werkzaamheden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Er worden in deze klus tegelijkertijd nieuwe stoplichten geplaatst, nieuwe detectielussen voor de stoplichten gelegd, werkzaamheden voor nutsbedrijven uitgevoerd én nieuw asfalt aangebracht. Daardoor is dit belangrijke verkeerspunt voor diverse jaren opgeknapt, geeft de gemeente Sittard-Geleen aan.

Naar verwachting zijn de werkzaamheden klaar op vrijdag 12 juni aan het einde van de dag. Het crematorium is bereikbaar via de Westelijke Randweg. Het overige verkeer wordt omgeleid via de Westelijke Randweg / Tunnelstraat / Mauritslaan / Rijksweg Zuid en omgekeerd.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen