Elektrische familiebakfiets ontdekken in Heugem

Print
Elektrische familiebakfiets ontdekken in Heugem

Op een speedbike, met een maximum snelheid van 40 km, is het dragen van een helm verplicht. Afbeelding: Laurens Eggen

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp / Meerssen / Ulestraten -

Wie gratis twee weken wil uitproberen hoe het is om op een elektrische fiets te rijden, kan vrijdag 12 juni terecht in Heugem/Randwyck. Er is keuze uit e-bikes, speedbikes en een elektrische familiebakfiets.

De fietsen staan van 9.00 tot 13.00 uur klaar aan de Molensingel 19, vlakbij rijwielhandelaar De Beente.

Er moet wel gereserveerd worden. Dat kan via de website ontdekdeebike.nl Om te voorkomen dat teveel mensen tegelijk komen en de kans bestaat op besmetting, wordt er met tijdsvakken gewerkt. Belangstellenden kiezen vooraf op welk uur de fiets opgehaald zou kunnen worden. De elektrische familiebakfiets is alleen te lenen en op te halen tussen 9 en 10 uur.

De fietsen moeten vrijdag 26 juni naar de Molensingel worden teruggebracht tussen 10 en 13 uur.

Inwoners van Zuid-Limburg kunnen via Ontdek de e-bike door het jaar heen op wisselende lokaties in de regio gratis een e-bike uitproberen. Het gehele jaar is op uitgiftepunt Cycle Center Valkenburg een e-bike op proef af te halen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen