Drijvende hindernisbaan nieuwe waterattractie voor Drakenrijk

Print
Drijvende hindernisbaan nieuwe waterattractie voor Drakenrijk

Het drijvende AquaFunPark. Afbeelding: BillyBird Drakenrijk

Reuver / Beesel -

Drakenrijk in Beesel heeft er met het AquaFunPark een nieuwe attractie bij.

Bezoekers kunnen sinds vorige week gebruik maken van deze hindernisbaan op het water. Nu mag dat vanwege de coronabeperkingen nog met maximaal twintig personen tegelijk, op termijn biedt het drijvende speeleiland plek aan vijftig mensen. Omdat het vermoeiend is telkens vanuit het water op de luchtkussens te klimmen, dienen gebruikers een zwemdiploma te hebben en is het dragen van een zwemvest verplicht.

Directeur Ton Derks van BillyBird wil elk jaar iets nieuws brengen in zijn parken, waartoe ook Hemelrijk in Volkel behoort. Drakenrijk legde vorig jaar een nieuwe speeltuin aan, met onder meer een trapfietsbaan. „Ditmaal hebben we gekozen voor een waterattractie om ook jongeren iets te kunnen bieden.”

Gebruik van het AquaFunPark kost voor niet-leden 5 euro, dit komt bovenop de entreeprijs voor het park. Leden betalen 3 euro en hebben gratis toegang.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen