Kruidvat verruilt Hamstraat in Roermond voor Steenweg

Print
Kruidvat verruilt Hamstraat in Roermond voor Steenweg

De Kruidvatwinkel aan de Hamstraat. Afbeelding: Streetview

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Winkelketen Kruidvat verhuist na de zomer een van haar filialen in de Roermondse binnenstad. Het pand waar de winkel nu zit aan de Hamstraat wordt ingeruild voor een pand op de Steenweg.

Volgens een woordvoerster van Kruidvat is de locatie op de Steenweg beter geschikt omdat er onder meer een betere loop is van winkelend publiek. Door de verhuizing komt het filiaal op de Steenweg dichter te liggen bij de Kruidvatwinkel in het Roercenter. Die blijft echter gewoon open, zo meldt de woordvoerster, evenals het filiaal in winkelcentrum Donderberg.

Het vertrek van de Kruidvat is een klap voor de Hamstraat. De winkelstraat heeft het al lastig qua leegstand, net zoals de rest van de Roermondse binnenstad. Nu zou dan opnieuw een winkel met een trekkersfunctie verdwijnen.

Lees ook: Passantentellingen: ook bezoeker laat Roermond links liggen

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen