Voorproefje festival SPIJS! met foodtrucks op terrein Hanos

Print
Voorproefje festival SPIJS! met foodtrucks op terrein Hanos

Foodtruck op de Kop van de Weerd. Afbeelding: Lé Giesen

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Met een Foodtruck Drive Trough serveert foodfestival SPIJS! deze maand alvast een voorproefje op de naar september verplaatste editie van dit jaar.

Zondag 21 juni staan op het parkeerterrein van groothandel Hanos aan de Winkelveldstraat in Venlo-Noord verschillende foodtrucks die komend weekeinde eigenlijk zouden deelnemen aan het foodfestival bij de passantenhaven aan de Maasboulevard. Het is het eerste sidekick event van SPIJS! dat deze zomer wordt georganiseerd. Tussen 12.00 en 20.00 uur kan bij de foodtrucks een hapje eten worden afgehaald. Alle gerechten zijn te bestellen via www.invenlo.nl.

De organisatie wil Venlo hiermee alvast lekker maken voor SPIJS!, dat in tegenstelling tot veel andere festivals niet van de jaarkalender is verdwenen maar op 27 september wordt ingehaald. Dat gebeurt wel in afgeslankte vorm. Zo gaat het foodfestival van twee dagen terug naar één dag en wordt er alleen gebruik gemaakt van het bestrate gedeelte van het terrein aan de haven. Daar komen tien tot twaalf foodtrucks te staan en zal ook een muziekpodium verrijzen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen