Museum Fortuna Sittard coronaproof; dinsdag weer te bezoeken

Print
Museum Fortuna Sittard coronaproof; dinsdag weer te bezoeken

Afbeelding: Ermindo Armino

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Het Fortuna Museum gaat dinsdag na drie maanden gesloten te zijn geweest wegens corona weer open.

Vanaf dan is het elke dinsdag en woensdag tussen 10.00 en 13.00 uur geopend voor publiek. Het museum - bereikbaar via de hoofdingang van het stadion - is coronaproof gemaakt. Het kan alleen bezocht worden op afspraak. Die kan gemaakt worden door te mailen naar info@fortunamuseum.nl. Ook de grootte van het gezelschap moet hierin worden opgegeven.

Het museum werd vorig jaar juni geopend en stelt de clubgeschiedenis tentoon met onder meer video’s, trofeeën, shirts, foto’s en relikwieën van clubcoryfeeën.

Lees ook: Wegdromen bij herinneringen aan Fortuna in voetbalmuseum

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen