Veilig advies op afspraak, zaterdag 20 juni bij Medipoint Roermond

Print
Veilig advies op afspraak, zaterdag 20 juni bij Medipoint Roermond

Afbeelding: Medipoint

Roermond - De zomer komt eraan! Tijd om buiten op gepaste wijze te gaan genieten van de zon. Maar wat doet u als u, om welke reden dan ook, niet gemakkelijk zelfstandig mobiel bent? Dan kunt u langskomen bij Medipoint Roermond voor een scootmobiel, aangepaste fiets, rollator of rolstoel. Met deze mobiliteits producten wint u een groot stuk onafhankelijkheid terug!

‘Mensen zijn vaak blij als ze eindelijk de stap hebben genomen om naar ons toe te komen.’ Aan het woord René Hoen, verkoopadviseur bij Medipoint. ‘Door middel van persoonlijk advies wordt het hulpmiddel gevonden waarmee het gevoel van vrijheid weer kan worden ervaren.’ Bij Medipoint werkt een deskundig team van gedreven medewerkers die u graag voorzien van persoonlijk advies.

Op zaterdag 20 juni kunt u bij Medipoint Roermond op afspraak langskomen voor uitgebreid advies van onze experts en profiteren van aantrekkelijke kortingen! Tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen bezoekers ontdekken welke mogelijkheden er zijn om comfortabel en veilig mobiel te blijven. Het standaard assortiment wordt deze dag extra aangevuld met modellen van onze aangepaste fietsen, scootmobielen, rolstoelen en rollators. U heeft dus ruim de keuze om het juiste hulpmiddel te vinden dat bij u past. Op onze site kunt u nagaan welke maatregelen wij treffen om een bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Gratis inschrijven
U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier op onze site. Gaat u dan naar www.medipoint.nl/bezoekopafspraak en volg de instructies. Of u kunt bellen met onze Klantenservice via 088 - 10 20 100 (optie 3). Tijdens uw inschrijving zullen wij u een aantal vragen stellen, zodat wij u veilig en op gepaste wijze kunnen ontvangen in onze winkel.

Komt u ook?
U bent van harte welkom, samen met één iemand anders of alleen. Er staat koffie en iets lekkers voor u klaar.

Waar en wanneer
Medipoint winkel
Kempweg 33, Roermond
Zaterdag 20 juni, 10.00 tot 16.00 uur

Afspraak aan huis
Test u liever een hulpmiddel in uw thuissituatie of zijn alle plaatsen al bezet? U kunt ook gebruik maken van onze Thuisservice. Onze expert komt dan bij u thuis. Meer informatie kunt u terugvinden op de site.