Broederliefde geeft drive-in concert vlak over grens Sittard

Print
Broederliefde geeft drive-in concert vlak over grens Sittard

Broederliefde. Afbeelding: Broederliefde

/ Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt / Echt -

Broederliefde, een van Nederlands populairste bands, geeft binnenkort een eerste live optreden sinds lange tijd. En het wordt een bijzonder concert: toeschouwers kunnen vrijdag 19 juni in de Duitse grensplaats Heinsberg vanuit de auto van de show genieten.

Via een FM frequentie ontvang je het geluid op volle sterkte door je autospeakers en op een groot led scherm van 82 vierkante meter worden visuals en live beelden van het concert uitgezonden. De openbare ticketverkoop start zaterdag om 11:00 uur via thedrivein.nl/tickets

Bezoekers zijn tijdens het concert verplicht om in de auto te blijven zitten en afstand van elkaar te houden. Auto’s worden op een veilige afstand van elkaar geparkeerd. Er zijn op dit moment geen grenscontroles meer voor een bezoek aan Duitsland.

Lees ook: Plan voor drive-in evenemententerrein op Maastricht Aachen Airport

Het initiatief is een samenwerking tussen Dusk To Dawn Entertainment en het Duitse Kulturgarten (organisatie van Electrisize Festival) dat op dezelfde locatie evenementen voor Duits publiek organiseert. Zo traden Bläck Fööss, Kasalla en Funkhausorchest er al eerder op.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen