Laatste eerbetoon aan markante pastoor Louis Verhaag

Print
Laatste eerbetoon aan markante pastoor Louis Verhaag

Langs de weg vormden inwoners van Kessel en Kessel-Eik een erehaag voor pastoor Louis Verhaag. Afbeelding: Mara van den Oetelaar

Kessel / Kesseleik -

Inwoners van Kessel en Kessel-Eik hebben zaterdagochtend een laatste eerbetoon gegeven aan hun overleden pastoor Louis Verhaag. Langs de weg vormden de inwoners een erehaag.

Hij was de afgelopen maanden een baken van hoop en troost toen zijn dorp geteisterd werd door het coronavirus. Op het hoogtepunt had hij iedere dag van de week wel een begrafenis, vertelde Louis Verhaag eind maart. Op hoge leeftijd stond hij klaar voor zijn inwoners om een waardig afscheid te houden voor familie en vrienden. Nu moet Kessel het zonder hem doen.

Lees ook: Een echte missionaris, bijna kwart eeuw in Kessel en Kessel-Eik

Vorige week overleed Verhaag in zijn slaap aan een hartstilstand. Het dorp verliest een markante inwoner en een betrokken pastoor.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen