Rachel Gerarts van TTV Heerlen naar Westa

Print
Rachel Gerarts van TTV Heerlen naar Westa

Rachel Gerarts. Afbeelding: Luc Lodder

Heerlen / Hoensbroek / Wessem -

De Heerlense tafeltennisster Rachel Gerarts stapt over naar de vrouwenploeg van Westa, dat uitkomt in de eredivisie.

De Heerlense zocht een andere club omdat haar vereniging TTV Heerlen het vrouwenteam terugtrok uit de eredivisie. Regerend Nederlands kampioen TTV Heerlen kon geen volwaardig team meer op de been krijgen omdat veel speelsters voorrang geven aan spelen in de zwaardere mannencompetitie of in het buitenland.

Westa heeft met de komst van Rachel Gerarts de selectie voor komend seizoen compleet. Karlijn van Lierop, Emma van der Zanden, Anna Peters, Kelly van Zon en Linda van de Leur-Creemers blijven allemaal verbonden aan de club uit Wessem. Doelstelling van Westa blijft plaatsing voor de play-offs om het landskampioenschap.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen