Vaker en meer bezoek in zorgcentra Zuyderland

Print
Vaker en meer bezoek in zorgcentra Zuyderland

Afbeelding: Mitchell Giebels

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Spaubeek / Beek -

De zorgcentra van Zuyderland versoepelen de bezoekregeling vanaf 15 juni. Bewoners kunnen dan weer drie keer in de week op de eigen kamer één persoon per keer ontvangen.

Het hoeft nu niet meer steeds dezelfde persoon te zijn. Ook is het weer mogelijk om in de omgeving van het zorgcentrum samen een wandeling te maken. Zuyderland hamert er wel op dat belangrijk is de RIVM-richtlijnen in acht te blijven nemen.

Lees ook: Wellicht eerder dan 15 juli meer bezoek in verpleeghuis

Het voornaamste daarbij is dat zowel bewoner als bezoeker geen klachten heeft en dat de anderhalve meter afstand wordt gerespecteerd. Alle bezoekers zullen worden geregistreerd en gecheckt bij binnenkomst.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen