Video: Brandweer rukt uit voor uitslaande brand in schuur

Print

Video: Track’88

Born -

De brandweer is zaterdagavond uitgerukt voor een uitslaande brand in een schuur in Born.

De brand brak even voor half negen uit in het pand aan de Molenstraat. De brandweer ging met meerdere voertuigen ter plaatse om het vuur te blussen en om te voorkomen dat de brand oversloeg op de naastgelegen woningen. In de schuur lag hout opgeslagen.

Bij de brand kwam veel rook vrij. De brandweer adviseerde omwonenden uit voorzorg ramen en deuren te sluiten en het ventilatiesysteem uit te zetten. „In rook zitten altijd schadelijke stoffen, dus blijf uit de rook en voorkom zoveel mogelijk dat u rook inademt”, meldt een woordvoerder van de brandweer.

Even voor half tien kon de brandweer melden dat de brand onder controle is. Het nablussen zal nog enige tijd in beslag nemen.

Er waren geen personen aanwezig in de schuur of het aangrenzende woonhuis. Er raakte niemand gewond. De oorzaak van de brand is onbekend.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen