Lil’ Kleine en Marco Borsato niet meer te zien in The Voice

Print
Lil’ Kleine en Marco Borsato niet meer te zien in The Voice

Lil’ Kleine en Marco Borsato. Afbeelding: ANP

Lil’ Kleine en Marco Borsato keren allebei niet terug als coaches in het RTL-programma The Voice. Dat maakt RTL Boulevard zaterdagavond bekend.

Alhoewel vrijdag in talkshow Beau bekend werd gemaakt dat Ilse DeLange wel zou terugkeren als coach in The Voice Kids, bleef het angstvallig stil rondom haar collega-coach Marco Borsato. DeLange verving Borsato vrijdag ook al tijdens de finale van het negende seizoen. Ali B. en Miss Montreal (Sanne Hans) keren ook weer terug in het nieuwe seizoen. Wie als vierde gaat plaatsnemen in de rode draaistoel bij The Voice Kids, wordt later onthuld.

In de ‘volwassen versie’ van het talentenjacht-programma blijven Anouk, Waylon en Ali B de talenten coachen. Lil’ Kleine, die de vorige reeks kritiek kreeg en ruzie maakte met Anouk, komt dus niet meer terug. Wie zijn vervanger wordt, is op dit moment ook nog onbekend.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →