Lil’ Kleine en Marco Borsato niet meer te zien in The Voice

Print
Lil’ Kleine en Marco Borsato niet meer te zien in The Voice

Lil’ Kleine en Marco Borsato. Afbeelding: ANP

Lil’ Kleine en Marco Borsato keren allebei niet terug als coaches in het RTL-programma The Voice. Dat maakt RTL Boulevard zaterdagavond bekend.

Alhoewel vrijdag in talkshow Beau bekend werd gemaakt dat Ilse DeLange wel zou terugkeren als coach in The Voice Kids, bleef het angstvallig stil rondom haar collega-coach Marco Borsato. DeLange verving Borsato vrijdag ook al tijdens de finale van het negende seizoen. Ali B. en Miss Montreal (Sanne Hans) keren ook weer terug in het nieuwe seizoen. Wie als vierde gaat plaatsnemen in de rode draaistoel bij The Voice Kids, wordt later onthuld.

In de ‘volwassen versie’ van het talentenjacht-programma blijven Anouk, Waylon en Ali B de talenten coachen. Lil’ Kleine, die de vorige reeks kritiek kreeg en ruzie maakte met Anouk, komt dus niet meer terug. Wie zijn vervanger wordt, is op dit moment ook nog onbekend.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen