SamenLoop voor Hoop verplaatst

Print
SamenLoop voor Hoop verplaatst

Afbeelding: Ad Weijdt

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

In het weekend van 6 en 7 juni 2020 zouden bijna 2000 deelnemers en survivors hun beste beentje voor zetten tijdens de vijfde editie van de SamenLoop voor Hoop Roermond.

Vanwege het coronavirus kon dit niet doorgaan. De organisatie heeft nu een nieuwe datum geprikt: 5 en 6 juni 2021. Ook heeft de organisatie een nieuwe voorzitter: Bart Lickfeld. Hij neemt het stokje over van Marieke Wijnbeld, die als vicevoorzitter betrokken blijft. „Nu de nieuwe datum bekend is, hebben de teams weer een concreet doel om naartoe te werken. De reacties zijn uitermate enthousiast. We hebben ontzettend veel zin in onze lustrum-loop!” aldus Lickfeld. SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette, waarbij deelnemers van alle leeftijden wandelen om geld in te zamelen voor KWF. Bij de Roermondse editie lopen de deelnemers in teamverband één etmaal rondes op de atletiekbaan van Sportpark de Wijher in Roermond.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen