Opnieuw schietpartij in Brunssum: politie op zoek naar man met scooter

Print
Opnieuw schietpartij in Brunssum: politie op zoek naar man met scooter

Afbeelding: Track ‘88

Brunssum -

Voor de derde keer in korte tijd is er zondagavond opnieuw een schietpartij geweest in Brunssum. Rond elf uur viel er een schot in een parkje aan de Schutterstraat.

Een onbekende man op een scooter zou het schot hebben gelost toen hij door een wandelaar erop werd aangesproken dat hij niet door het parkje mocht rijden. De scooterrijder stopte een eindje verderop, haalde iets uit zijn kleding en schoot vervolgens.

Daarna ging hij er op zijn scooter vandoor. Niemand raakte gewond.

De politie weet niet waarmee de man schoot en is nog naar hem op zoek. Hij droeg donkere kleding met een hoody en reed op een donkere scooter. Getuigen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

Het is de derde schietpartij in korte tijd in Brunssum. Twee weken geleden werden schoten gelost bij een conflict tussen de inzittenden van twee auto’s op de Platostraat. Een week daarvoor werden er ’s nachts aan de Schildstraat, een kleine anderhalve kilometer verderop, vijf rake schoten afgevuurd op een stilstaande auto.

Lees ook: Wildwesttaferelen in beschaafde buurt: ‘Mijn zoon van zestien was net naar buiten toen ik knallen hoorde’

Opnieuw schietpartij in Brunssum: politie op zoek naar man met scooter
Foto: Track ‘88

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen